Az F1-es rajongók tiltakoznak: Massa helyett Stroll legyen!

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Massáról, Perezről, Strollról szóltak a mai hírek, de beszámoltunk Jos Verstappen ralibalesetéről is – ezek voltak szerda legfontosabb F1-es sztorijai.

A mexikói hétvége véget ért, és most már Brazília felé fordítjuk figyelmünket. Megosztottuk a Mexikóvárosi Nagydíj fontos statisztikáit Formula+ rovatunkban.
Megosztottunk egy érdekes jelenetet a hétvégéről, amelyben Logan Sargeantot a Williams az utolsó körben rendelte be a bokszba a célvonal átlépésének elkerülése érdekében. Lance Stroll jövőjével kapcsolatban Nicholas Latifi példáját hozták fel pozitív példaként.
Sergio Perez jövője is ismét felmerült, de Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke hangsúlyozta, hogy nincs szó távozásáról, ha nem nyerik meg a bajnokságot. Perez teljesítményét azonban továbbra is kritizálják, legutóbb Christijan Albers volt pilóta és csapatfőnök nagyon keményen véleményezte.
Felipe Massa szinte biztosan nem vesz részt a közelgő brazil hétvégén, erről maga a versenyző is beszélt, valamint azt is megjegyeztük, hogy miért 2019 óta nem rendeztek Brazil Nagydíj néven futamot.
Emellett megosztottunk információt Jos Verstappen, Max Verstappen édesapjának egy balesetéről egy raliverseny autójának tesztelése során, és bemutattunk erről egy videót is. Természetesen közöltük az is elképzelt világbajnokság aktuális állását, amelyben a Red Bull nem vesz részt.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések